Besplatno psihološko savjetovalište za studente je projekat koji je 2014. godine pokrenuo Centar za punu svjesnost u Banjoj Luci, a za cilj ima pružanje naučno i empirijski zasnovane psihološke podrške i pomoći studentima koji žele da prevaziđu svoje psihološke probleme, emocionalne tegobe i ponašajne blokade, ili žele da unaprijede svoje psihološke vještine i sposobnosti.

U saradnji sa psiholozima koji su edukovani za primjenu kognitivno-bihejvioralne terapije u okviru četvorogodišnje postdiplomske edukacije Centra za kognitivno-bihejvioralnu terapiju, pružamo studentima potpuno besplatno  psihološko savjetovanje. Savjetnici koji su angažovani u Centru za punu svjesnost rade pod kontinuiranom supervizijom prof. dr Igora Krnetića, akreditovanog supervizora za KBT.

Studenti iz Bosne i Hercegovine se mogu obratiti povodom bilo kojeg problema povodom kojeg se osjećaju blokirano da žive smislen život koji bi za njih bio život vrijedan življenja.

Besplatno savjetovanje možete dobiti u našim prostorijama (na adresi koja se nalazi ovdje) ili online putem aplikacija Skype ili Zoom (više o online savjetovanju možete pročitati ovdje).

Da biste zakazali termin kontaktirajte nas na savjetovalistezastudente@centarzapunusvjesnost.org