Besplatno savjetovalište za odrasle

 

Besplatno savjetovalište za odrasle sa anksioznim i depresivnim stanjima je projekat koji je 2024. godine pokrenuo Centar za punu svjesnost, a koji za cilj ima pružanje naučno i empirijski zasnovanih psiholoških tretmana, svim osobama uzrasta od 18 do 35 godina sa anksioznim i depresivnim stanjima, koje žele da prevaziđu svoje psihološke probleme, emocionalne patnje i ponašajne blokade, te da unaprijede svoje psihološke vještine i pronađu smisao u svom životu.

U saradnji sa kvalifikovanim psiholozima iz svih država bivše Jugoslavije u kojim se govori naš jezik, a koji su edukovani za primjenu kognitivno-bihejvioralne terapije (KBT) u okviru četvorogodišnje postdiplomske edukacije Centra za KBT, pružamo mogućnost potpuno besplatnih online i uživo usluga psihološkog savjetovanja svim osobama uzrasta od 18 do 35 godina sa anksioznim i depresivnim stanjima.

Koordinator rada savjetovališta i voditelj redovnih intervizija za psihologe koji su angažovani u Centru za punu svjesnost je Slađana Milićević, predsjednica Centra za punu svjesnost. Psiholozi koji su angažovani u Centru za punu svjesnost rade pod kontinuiranom supervizijom dr Igora Krnetića, doktora psiholoških nauka i akreditovanog supervizora za KBT, začetnika trećeg talasa KBT u bivšoj Jugoslaviji.

Sve osobe uzrasta od 18 do 35 godina sa anksioznim i depresivnim stanjima koje govore naš jezik i žive bilo gdje u BiH ili inostranstvu, mogu se obratiti za besplatno online psihološko savjetovanje, kao i za besplatno psihološko savjetovanje u našim prostorijama, povodom bilo kojeg problema povodom kojeg se osjećaju blokirano da žive smislen život koji bi za njih bio život vrijedan življenja.

Da biste zakazali termin kontaktirajte nas na savjetovalistezaodrasle@centarzapunusvjesnost.org